Eg elsker kylling og eg elsker pasta. Når eg slår disse to sammen så er eg godt inni komfortsona mi både når det gjelder kokkelering og når det gjelder å ete :-)
Oppskrifta som eg bruker er en blanding av Grete Roede sin oppskrift og min egen.
Dette treng du til 4 personer:
Kjøttsaus:
4 kyllingfileter i strimler
1 raudlauk
2 gulrøtter i terningar
0,5 raud chili, finhakka uten frø
1ts Olivenolje
1 boks grovhakkede tomater
1ss Tomatpure
2dl vatn
1 terning hønsebuljong
1ts paprikapulver
1ts oregano
1/2ts kvit pepper.
Ostesaus:
6dl lettmelk
2ss maizenna, lys
1/2ts salt
1/2ts pepper
1/4ts revet muskat
1dl revet kvitost
6-8 lasagneplater
150 revet ost ( eg bruker en blanding av mozzarella og Norvegia )
Sånn gjer du det :-)
Brun kyllingfiletane i ei panne med olje. |
Finnhakk løken og ha den i saman med gulrøttene. |
Hell i vatn,tomatpure, hermetiske tomater og hønsebuljongen. |
Kok opp og smak til med krydder. |
Steik på midterste rille ved 200°C i 35-40 minutter.
Server saman med en god salat og gjerne Heimelaga Foccaccia brød .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget