Mandag er jo stort sett fiskedag. Eg er tilhenger av å ete fisken sånn som eg har gjort i alle år, lettsalta med poteter eller stekt med poteter.... Men dette blir jo litt kjedelig i lengden. Tenkte derfor å prøve noko nytt i dag.
Dette treng du til 2 porsjoner:
400g reinskåret torskefilet
40g chorizo pølser
50g bacon
salt og pepper
Til mosede erter treng du:
2 ganske store poteter
300g frosne erter
1 brokkoli
1ss smør
1/2ss olivenolje
1ts mintsauce fra glass
Sånn gjer du det :-)
Kvern over litt pepper på fiskefiletane. Legg dem i en langpanne.
Sett dem inn i en forvarmet ovn på cirka 160°C, og bak dem i 10-12 minutter, litt avhengig av kor tjukke filetane er.
|
Skrell poteten og kutt i like store biter. Kok sammen med litt salt. |
Kutt av stilken på brokkolien og ha den også i sammen med potetene. |
Legg ertemosen på ett porsjonsfat og legg torskefiletene på toppen. Legg så over chorizo/bacon-blandingen med godt med olje. Dette er ikke noen slankemiddag! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget