lørdag 11. februar 2012

Biffsnadder med kremede grønnsaker

Biffsnadder er jo ein typisk rett her i Norge. Eg har laga en litt annan variant av denne.
Her kan man velge å bare bruke grønnsaker som tilbehør for ett lavkarboalternativ.

Dette treng du til 4 porsjoner:

300gram strimla biffkjøtt
1 raud paprika

Ein halv squash
Ein raudlauk
4 sjampinjonger eller anna sopp

300gram frosne grønnsaker ( f.eks amerikansk blanding )

3dl kremfløyte
Smør
Salt og pepar

Sånn gjer du det :-)

Steik kjøtet. Gjer det i tom omgonger på relativt svak varme.
Fres grønnsakene i ei panne med smør
 Legg kjøtet sammen med grønnsakene og steik til kjøtet er mørt.
Det tar 5-10 minutt avhengig av kjøtet. Trekk steikepanna halvveis av plata men hold maten varm.

Kok opp dei frosne grønnsakene etter anvisning på pakken. Sil av vatnet og steik grønnsakene i ei panne med smør. Tilsett kremfløyte. La småkoke litt og smak til med salt og pepar.


Eg har valgt å servere denne med pommes noisettes men du kan som tidligare nevnt kutte ut potetene, eller bruk ovnstekte poteter.

God fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget